About Sthlm Estate

Hitta ditt hem hos oss

Med ett nytt tänk och diversifierade portfölj av objekt och kunder kan vi hjälpa dig att hitta skräddarsydda lösningar anpassade efter just din situation.

Vi vägleder dig med rätt kompetens

STHLM ESTATE är ett hem för drivna mäklare som inte väntar i hopp om resultat utan arbetar målmedvetet för att skapa resultat. Vårt främsta fokus är att lyssna och skräddarsy varje enskild kunds vision och drömmar.
Det är idén bakom STHLM ESTATE.

För oss är alla bitar i processen lika viktiga, från första mötet till kontraktsskrivning. Vi finns här för dig genom hela processen och erbjuder personlig service för att du ska känna dig trygg genom hela resan.

Att anlita oss innebär att vi gör vårt yttersta och arbetar helhjärtat för att överträffa dina förväntningar. Med ett genuint intresse för vackra hem och kundrelationer valde vi att starta en mäklarbyrå som ska vara din partner genom ditt livs bästa affär. Vår drivkraft är att hitta ett hem anpassat för just dig med ditt välmående i första plats.

Vill du vara en del av vårt team?

På STHLM ESTATE jobbar vi undantagslöst för att överträffa våra kunders förväntningar. Vill du vara en del av ett vinnande team och ha bra förutsättningar för att klättra upp i karriären eller kanske själv öppna ett kontor i framtiden? Skicka en kort beskrivning om dig själv och varför just du skulle passa in hos oss till info@sthlmestate.se